szerző:
hvg.hu

A osztrák sípályák mellett egyre népszerűbbek a távoli tengerparti vakációk is a téli szünetben.

Egyre több magyar dönt úgy, hogy a karácsonyt és a szilvesztert külföldön tölti – írta meg a Napi.hu.

Európában az osztrák, francia, olasz, svájci és szlovák sípályák a legkeresettebbek. Itt sokan már nem hotelekben, hanem önálló hegyi házikókban szállnak meg. A szilveszteri utakat már nyáron elkezdik foglalni az emberek, a magyarországi szállások pedig szinte mind megtelnek.

Az Ibusznál a távolabbi úticélok magas árai miatt az európai városokba szervezett utak a legkelendőbbek. A télből a nyárba utakra is van kereslet. Bali továbbra is közkedvelt úti cél, de mostanában Kubát és Panamát is felfedezik az emberek. Van, aki viszont inkább a Karib-tengeren egy hajón tölti a telet. Ez a fő irányvonal a Neckermann-nál is. Náluk a Dominikai Köztársaság, Maldív-szigetek, Seychelle-szigetek, Thaiföld, Mauritius a Kanári-szigetek és  Madeira a legkedveltebb úti célok.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!