szerző:
hvg.hu

A osztrák sípályák mellett egyre népszerűbbek a távoli tengerparti vakációk is a téli szünetben.

Egyre több magyar dönt úgy, hogy a karácsonyt és a szilvesztert külföldön tölti – írta meg a Napi.hu.

Európában az osztrák, francia, olasz, svájci és szlovák sípályák a legkeresettebbek. Itt sokan már nem hotelekben, hanem önálló hegyi házikókban szállnak meg. A szilveszteri utakat már nyáron elkezdik foglalni az emberek, a magyarországi szállások pedig szinte mind megtelnek.

Az Ibusznál a távolabbi úticélok magas árai miatt az európai városokba szervezett utak a legkelendőbbek. A télből a nyárba utakra is van kereslet. Bali továbbra is közkedvelt úti cél, de mostanában Kubát és Panamát is felfedezik az emberek. Van, aki viszont inkább a Karib-tengeren egy hajón tölti a telet. Ez a fő irányvonal a Neckermann-nál is. Náluk a Dominikai Köztársaság, Maldív-szigetek, Seychelle-szigetek, Thaiföld, Mauritius a Kanári-szigetek és  Madeira a legkedveltebb úti célok.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!