szerző:
MTI

6,2 milliárd forintból bővíti győri üzemét a Qualitative Production.

Első körös autóipari beszállítóvá válhat az Audinál a magyar tulajdonban levő Qualitative Production Zrt. azzal a 6,2 milliárd forintos beruházással, amelyet most jelentettek be. A győri üzem bővítéséhez a kormány 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ad.

Bogisich Ferenc, a Qualitative Production Gépipari és Kereskedelmi Zrt. vezérigazgatója a budapesti sajtótájékoztatón elmondta: a 25 évvel ezelőtt alapított társaság folyamatosan fejlődött, fejlesztették infrastruktúrájukat, technológiájukat.

A vállalat harmadik üzemcsarnokát építi Győrben, a 6 ezer négyzetméteres csarnok zöldmezős beruházásban készül. A kapacitásnövelő fejlesztés befejezésével a teljes termelőterületük meghaladja majd a 12 ezer négyzetmétert. A mostani beruházás 120 embernek ad munkát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!