szerző:
hvg.hu

Szél Bernadett plakátja feltűnt Hódmezővásárhelyen is.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Azt tudtuk, hogy a Fidesz-közeli Odex plakáthely közvetítő céggel megegyezett az LMP, most viszont kiderült az is, a Garancsi István tulajdonában álló ESMÁ-val is megállapodást kötöttek.

©

Ugyanezt megtették a szocialisták is, igaz, utóbbiak az LMP után merték bevállalni az Odexet. A cégtől meglepő feltételeket kaptak a pártok, elsőre azt sem tudták, a budi falán vagy az M1/M7 bevezetőjén jelennek meg a plakátjaik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!