szerző:
hvg.hu

Az Európai Bizottság magyarországi Facebook-oldalán közölt egy érdekes ábrát, miszerint épp akkora összeget biztosítanak hazánknak a 2014-2020-as uniós ciklusban településfejlesztésre, mint amennyit Kósa Lajosra is bízott egy csengeri nő.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A héten robbant a hír, hogy egy csengeri háztartásbeli asszony 1300 milliárd forintnak megfelelő eurót bízott Kósa Lajos tárca nélküli miniszterre. Az eddig ismert részletekről mindent megtalálnak itt.

Közben csütörtökön egy érdekes bejegyzés jelent meg a Európai Bizottság Magyarországi Képviselete Facebook-oldalán, ahol az uniós beruházásokkal kapcsolatban közölnek fontos tudnivalókat. Ez önmagában még nem is volna annyira pulzusnövelő, de ha az összegeket nézzük, máris más megvilágításba kerül a 444 által is kiszúrt poszt.

No, mit gondolnak, az Európai Unió mekkora uniós forrást biztosít Magyarországnak település- és területfejlesztésre a 2014-2020-as uniós ciklusban? Épp annyit, amennyit Kósára is rábízott a már említett csengeri nő, vagyis: 1300 milliárd forintot.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!