szerző:
hvg.hu

Aldi-boltokban kapható olajsütőket hívtak vissza "lehetséges kigyulladásveszély miatt".

"Az Ambiano Mini Olajsütő termék (szállító: Petermann GmbH & Co. KG) lehetséges kigyulladásveszély miatt a továbbiakban nem használható" - szúrta ki a Napi.hu az egyik XI. kerületi Aldi-egység ajtajára ragasztott tájékoztatót.

Mint kiderült, a 7499 forintos olajsütő valamennyi Aldi-boltban kapható volt, de a boltlánc azonnal felfüggesztette az értékesítést és visszahívta a termékeket. A hiba okát még vizsgálják, az áruházlánc közleménye szerint az "előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelőssége egyelőre nem állapítható meg".

A boltlánc azt kéri, hogy, aki vásárolt ilyen olajsütőt, vigye vissza bármelyik Aldiba, ahol nyugta nélkül is visszaadják a termék árát.

Korábban megírtuk, hogy egy másik áruházlánc, a Lidl is termékvisszahívást rendelt el egy bioélelmiszer kapcsán szalmonella miatt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!