szerző:
hvg.hu

A Betétbiztosítók Európai Fórumának lesz a főtitkára.

A momentumos Fekete-Győr András apja, idősebb Fekete-Győr András lett 2018 áprilisától az EFDI, vagyis a European Forum of Deposit Insurer – Betétbiztosítók Európai Fóruma új főtitkára – írja az Index. Ez egy brüsszeli jog alapján működő párizsi székhelyű szervezet, amelynek létrejöttét anno azért támogatta az Európai Bizottság, hogy egységesítse a rendkívül heterogén európai betétbiztosítási szabályokat.

Idősebb Fekete-Győr András korábban az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) ügyvezető igazgatója volt, ahonnan idén év elején kirúgták, bár a megbízatása 2020-ig szólt volna.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!