szerző:
hvg.hu

Főleg férfiaknak jut a viseletből.

Negyedmilliárd forintért rendelt a MÁV farmerruhákat és hozzá tartozó ingeket, blúzokat, nyakkendőket és kendőket – a megbízás a Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számában olvasható. A formaruhákat a Pro-Team Nonprofit Kft. gyárthatja le, a nyíregyházi cég megváltozott munkaképességű munkatársakkal készíti a ruhadarabokat.

Sotus Attila István mozdonyvezető a MÁV új formaruhájában a budapesti Keleti pályaudvaron 2016. augusztus 11-én. A farmerből készült ruhát kizárólag a mozdonyvezetők számára készítették
©

Az állami vasúttársaság több ezer férfi nadrágot, dzsekit és térdnadrágot rendelt farmerből, de 13 nő is kap a formaruhából. Összesen 20475 ruhadarab készül nettó 234 millióért, ezenkívül 5400 nyakkendő és 3400 kendőt rendelt a MÁV további 20 millióért.

A Pro-Team a fővárosi Kézmű Nonprofit Kft. mellett rendszeres beszállítója a vasúttársaságnak, farmerokat utoljára két éve gyártott a számára, akkor 210 millió forint értékű közbeszerzést nyertek. A mostani beszerzés több mint 20 millióval többe kerül, mint a 2016-os szerződés módosított összege.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!