szerző:
hvg.hu

A kelenföldi pályaudvar mellett épülő Etele Plaza Buda legnagyobb bevásárlóközpontja lesz.

A pláza bruttó 155 ezer négyzetméteres lesz, bérbe adható területe pedig 54 ezer négyzetméteres. Ezzel a főváros harmadik legnagyobb bérbeadható területű bevásárló- és szórakoztatóközpontja jön létre 2020-ra – közölte a Futureal-csoport.

A fejlesztők arra számítanak, hogy a pláza, amely a Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró, illetve az M1–M7 autópálya fővárosi bevezető szakaszának találkozásánál épül fel, naponta nagyjából 40 ezer vásárlót vonz majd.

©

Az Etele Plazában 200 üzletnek lesz hely, és a tervek szerint minden eddiginél nagyobb számban és alapterületen képviseltetik majd magukat a legnagyobb divatmárkák, de lesz élelmiszer-áruház, nyílnak benne éttermek, kávézók, készül multiplex mozi, fitneszterem gyermekjátszóház is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Vállalkozás

Új plázát építenek Budán – látványtervek

Hivatalosan is bejelentette a Futureal, hogy Budán, a kelenföldi pályaudvarnál Etele Plaza néven építendő bevásárlóközpontban külföldi bérlők számára is lehetővé tette az előbérletet. Hétszintes lesz az épület, már tárgyalnak a bérlőkkel – írja a Portfolio.hu