szerző:
hvg.hu

A kelenföldi pályaudvar mellett épülő Etele Plaza Buda legnagyobb bevásárlóközpontja lesz.

A pláza bruttó 155 ezer négyzetméteres lesz, bérbe adható területe pedig 54 ezer négyzetméteres. Ezzel a főváros harmadik legnagyobb bérbeadható területű bevásárló- és szórakoztatóközpontja jön létre 2020-ra – közölte a Futureal-csoport.

A fejlesztők arra számítanak, hogy a pláza, amely a Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró, illetve az M1–M7 autópálya fővárosi bevezető szakaszának találkozásánál épül fel, naponta nagyjából 40 ezer vásárlót vonz majd.

©

Az Etele Plazában 200 üzletnek lesz hely, és a tervek szerint minden eddiginél nagyobb számban és alapterületen képviseltetik majd magukat a legnagyobb divatmárkák, de lesz élelmiszer-áruház, nyílnak benne éttermek, kávézók, készül multiplex mozi, fitneszterem gyermekjátszóház is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Vállalkozás

Új plázát építenek Budán – látványtervek

Hivatalosan is bejelentette a Futureal, hogy Budán, a kelenföldi pályaudvarnál Etele Plaza néven építendő bevásárlóközpontban külföldi bérlők számára is lehetővé tette az előbérletet. Hétszintes lesz az épület, már tárgyalnak a bérlőkkel – írja a Portfolio.hu