szerző:
hvg.hu

A kampányhajrában úgy tűnt, befejeződik a véget nem érőnek tűnő projekt. Hát nem.

A választások előtt, április 5-én adták át a megújult balatonfőkajári vasútállomást, azt, amelyiket például a tavaly Budapesten és Balatonfüreden megrendezett vizes világbajnokság idejére látványterveket ábrázoló molinókkal takartak el, hogy ne legyen a látvány annyira ciki.

A felújított épületet Kontrát Károly, a térség országgyűlési képviselője adta át, az erről szóló cikkében a Veol.hu pedig azt írta, hogy a MÁV a turistaszezon kezdetére fejezi be a felújítást, de úgy tűnik, ez még nem kezdődött meg. Az Indexnek küldött olvasói fotó szerint ugyanis több mint egy hónappal az avatás után még mindig nem lehet használni. Tényleg jól néz ki, a baj csak az, hogy körbe van kerítve.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!