szerző:
hvg.hu

A katasztrófavédelem közölt fotókat a tűzoltásról és az égési károkról.

Korábban megírtuk, egy műszaki cikkeket tároló, 3000 négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a főváros XIII. kerületében, a Frangepán utcában.

A katasztrófavédelem Facebookján fotókat is közölt az esetről. Azt írják, az oltáson dolgozó több mint ötven tűzoltónak tizenegy vízsugárral és két emelőre szerelt vízágyúval sikerült körülhatárolnia a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud. A környékről több száz embert kísértek biztonságos helyre.

©
©

A kigyulladt épület a Ramiris Europe Kft.-é. A szemtanú szerint elektromos tűz volt, a raktár porig égett.

Az elektronikai nagykereskedelemmel foglalkozó cég kára akár milliárdos is lehet.

A szomszédos Kodolányi János Főiskola azonban tájékoztatta hallgatóit, hogy a vizsgaidőszak a közelben történt tragédia ellenére folytatódik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!