szerző:
hvg.hu

Ilyet még nem láttak az elromlott ATM-hez kiérkező szerelők.

Nem mindennapi látvány fogadta a szerelőket, akik egy indiai bank rossz automatáját próbálták megjavítani – írta a BBC. Amikor ugyanis kinyitották a 12 napja működésképtelen ATM-et, műszaki hiba helyett cafatokra rágott pénzt találtak, és egy döglött patkányt, valamint több más rágcsáló nyomait.

A bank úgy számol, hogy 1,2 millió rúpia, azaz közel 5 millió forint veszett oda. De így is szerencséjük volt, 1,7 millió rúpiát meg tudtak menteni.

A rendőrség szerint a rágcsálók a vezetékeknek szánt lyukon keresztül juthattak be a gépbe.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!