szerző:
hvg.hu

Eredménytelenül zárult a közbeszerzés.

Eredménytelenül zárult az észak-balatoni vasútállomások felújítására kiírt tervpályázat – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A nyertes feladata lett volna az állapotfelmérés, az építési engedélyek beszerzése és a kivitelezési tervdokumentáció összeállítása. Több ezer négyzetmétert újítanának fel, az állomásépületek a következő helyszíneken újulnának meg:

  • Balatonakarattya,
  • Csittényhegy,
  • Balatonkenese,
  • Balatonfűzfő,
  • Balatonalmádi,
  • Káptalanfüred,
  • Alsóörs,
  • Aszófő.

A kiírásra négy pályázat is érkezett, győztest azért nem hirdettek, mert a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Zrt.-nek 130 millió forintja van a beruházásra, ezt az összeget azonban minden ajánlat túlszárnyalta.

Itt írtunk arról, hogy közben az észak-balatoni vasútvonalat is felújítják, csak épp nem sok eredménnyel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!