hvg.hu Gazdaság

Hatmilliárd forintot adunk öbölkotrásra a véres kezű Duterte országának?

A gyilkosággal hencegő Fülöp-szigeteki elnök kormányának egyik tagja Magyarországra érkezett, és Szijjártó Péterrel is találkozott. Ha igaz, amit Emmanuel Pinol a Facebookon ír, akkor a magyar külgazdasági és külügyminiszterrel folytatott tárgyalás rendkívül gyümölcsöző volt. A külügyi tárca csütörtök esti közleménye szerint nem egészen erről van szó.

MTI Gazdaság

Financial Times: visszaüthet a keménykedés Magyarország ellen

Az EU-nak óvatosan kell eljárnia, ha büntetőintézkedéseket vezet be rossz úton járó tagállamai ellen, a szavazati jog felfüggesztése például visszaüthet – írta a Financial Times (FT). A lap szerint inkább fokozatosan bevezetett új szankciókra lehet szükség.

MTI Gazdaság

Aggódik a bankok miatt? Matolcsyék üzenetét hallgassa

Rendkívül stabil a magyar bankrendszer tőkehelyzete, a hazai bankszektor átfogó sokkellenálló-képessége erős – derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Pénzügyi stabilitási jelentéséből, amelyet csütörtökön tett közzé a jegybank.

hvg.hu Ingatlan

Kilakoltatások jönnek a fóti gyermekvárosban

Életük végéig lakhatnának a fóti Károlyi-kastélyban kialakított szolgálatai lakásban azok a nyugdíjas gondozók, akik egész életüket a gyerekeknek szentelnék – erről szól legalábbis az érvényes szerződésük. A kormánynak azonban más tervei vannak.

Torontáli Zoltán Gazdaság

Beköltözik ide a környékre 500 román család, rendben?

Elkeserítő helyzetükhöz bámulatosan idomulva, jó szomszédságban élnek egymás mellett magyarok, románok, szerbek és romák. Battonyán jártunk, hogy megnézzük, mit hozott a magyar-román határ lebontása óta eltelt tíz év.

1 2 3 4 5 6 7
5006
A címlapról ajánljuk