hvg.hu Gazdaság

Még kérhetik az állami pénzt az online kasszások

A januártól online pénztárgép beszerzésére kötelezetteknek elég április 30-ig üzembe helyezniük a pénztárgépet az eredeti 2016. december 31-i határidő helyett ahhoz, hogy igénybe vehessék az állami támogatást

hvg.hu Gazdaság

David Beckham: Spice Boy-ból Space Boy?

A Manchester United és az angol válogatott egykori kiváló focistája visszavonulása óta is szem előtt van. Például divatcikkeket reklámoz, és továbbra is állandó szereplő a bulvármédiában. Ha bárhol megjelenik, akár személyesen, akár fotón vagy videón, abból jócskán van anyagi haszna.

Dobszay János Gazdaság

HVG: Orvosi esetek

A települések egyharmadán semmilyen egészségügyi ellátás nincs, a kormánynak meg ötlete sincs a helyzet megoldásához - derül ki a HVG hetilapból, ahogyan az is, hogy ha a kormány nem szórná a pénz két kézzel, már valóban leszoríthatná az általa vállalt szintre az államadósságot. Lapunk bemutatja a Trump elnök tanácsadójává vált Gorka Sebestyén pályáját, többek között azt, amikor még majdnem ő lett Piliscsaba polgármestere. Dobszay János vezető szerkesztő szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Gazdaság

Nyomoznak a tavalyi érettségi feladatokat őrző cég ellen

Bár a NAV már két éve nyomoz a vagyonvédelem mellett a takarításban is jeleskedő cég ellen, az igen jól szerepelt a tavalyi közbeszerzéseken: az Oktatási Hivatal mellett a MÁV, a Budapesti Temetkezési Intézet és a Szépművészeti Múzeum megbízását is elnyerte.

hvg.hu Gazdaság

Még drágább lesz a Balatonon nyaralni

Több balatoni település is áremelésre készül, mivel az idegenforgalmi adó után járó kiegészítés januártól lecsökkent. Van, ahol fizetőssé teszik a strandokat és a parkolókat.

MTI Gazdaság

Öt világrészről jöttek illegális pénzek Magyarországra

A gyanú szerint huszonhárom országában harminckét cég érintett abban a több mint félmilliárd forint értékű pénzmosásban, mely miatt huszonkét gyanúsítottal, kameruni és nigériai állampolgárokkal szemben javasol vádemelést a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

MTI Gazdaság

Micsoda nap: drágult az olaj, erősödött a dollár

Egyheti csúcsra nőtt a kőolaj világpiaci ára szerdán az amerikai kereskedelmi olajtartalék vártnál kisebb emelkedésének köszönhetően, a dollárt pedig a Nagy-Britannia európai uniós tagságának megszűnéséhez vezető folyamat hivatalos elindítása erősítette.

1 2 3 4 5 6 7
4965
A címlapról ajánljuk