Már kóstolgatták egymást: Macron lehet Orbánék új mumusa
Gazdaság

Már kóstolgatták egymást: Macron lehet Orbánék új mumusa

Kemény ellenféllel találta magát szemben ötvenedik EU-csúcsán a magyar miniszterelnök. Az újonc Emmanuel Macron francia államfővel, aki az unió mélyreható reformját szeretné, ám a brüsszeli találkozó előtt világossá tette: ő sem akar minden áron barátkozni a magyar kormánnyal.

MTI Gazdaság

Főnökének ezt kell betartania kánikulában

A hőség idején a munkáltatóknak hűtött védőitalt, rendszeres – óránként legalább 5, de legfeljebb 10 perces – pihenőidőt kell biztosítaniuk a szabadban dolgozó munkavállalók számára, lehetőleg hűvösebb, árnyékos helyen.

Szabó Yvette Gazdaság

A Matolcsy-alapítványok félmilliárdot szórtak szét a vezetőik között

Jól tartják a vezetőiket azok a Pallas Athéné alapítványok, amelyeket a Magyar Nemzeti Bank hozott létre különböző oktatási, kutatási és társadalomfejlesztési projektekre több mint 250 milliárd forint közpénzből. Úgy tűnik, a kormány szavazóbázisának erősítése már fontosabb lett, mint az alapítványok eredeti céljai.

hvg.hu Gazdaság

Tülekedés Pakson az oroszok kegyeiért és a magyarok milliárdjaiért

A csinos kisváros ingatlanárai lakmuszpapírként jelzik: megérkeztek a szerencselovagok a bővítés előtt álló atomerőmű vonzáskörzetébe. Ahhoz azonban, hogy valaki részesülni tudjon a paksi beruházások több ezermilliárdjából, előbb az oroszokkal kell jóban lennie, utána pedig Orbán Viktorral. Ez derül ki a HVG e heti számából.

1 2 3 4 5 6 7
5030
A címlapról ajánljuk