MTI / hvg.hu Itthon

Polt Péternek eszében sincs lemondani

A legfőbb ügyész szerint van ugyan korrupció, de lehetne rosszabb is. A felesége MNB-alapítványoknál betöltött szerepe miatt pedig szerinte még nem lesz elfogult.

hvg.hu Gazdaság

Videó: Ezer tehenet engednének szabadon a gazdák Budapesten

Ismét tüntettek a tejtermelők Budapesten. Most több mint 50 tehénnel vonultak a Margit hídtól a Miniszterelnökség elé, hogy átadjanak egy petíciót Lázár Jánosnak. Követeléseiket a miniszter helyett a hivatal egyik munkatársa vette át, akit – mivel nem mondott semmit a demonstrálóknak – kifütyültek. A tejtermelők azt mondják, nem bírják tovább, hogy a termelői árnak csupán hatvan százalékáért veszik át tőlük a tejet. Ígéretük szerint ha a helyzet nem változik, végül ezer tehenet hajtanak majd a fővárosba és szabadon is engedik őket. Ezzel jelezve, hogy az ágazatnak vége.

MTI / hvg.hu Vállalkozás

A Sláger Rádió Zrt. megvette a Class FM-et

Eladták a Class FM-et működtető társaságot, az Advenio Zrt.-t – jelentették be egy hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Május 17-én százszázalékos tulajdonrészt szerzett a társaságban a Sláger Rádió Zrt. – mondta Turi Árpád vezérigazgató. A 2009-es frekvenciapályázatokig itthon a Sláger Rádió volt az egyik országos kereskedelmi rádió, és Sláger FM néven tavaly november óta Budapesten is működik egy rádió. A Class FM-en a hírek szerint egyelőre nem terveznek változásokat, ráadásul a rádió frekvenciaengedélye lejár ősszel.

hvg.hu Gazdaság

És akkor Orbán Viktor összevonta a szemöldökét

Orbán Viktor rosszallja a jegybank alapítványai körül fortyogó botrányokat, a Suzuki is beismerte, hogy csalt a motorokkal. Visszahívtak egy tétel Túró Rudit, mert felvetődött a kockázat, hogy szennyezett az überhungarikum. Most kell utoljára jövedelemadót bevallaniuk az állampolgároknak, de sajnos nem azért, mert megszüntetik az adót. A németek összes energiaszükségletét egy ideig zölderőművek fedezték. Kik járhatnak jól az állami egészségügy lerohasztásával? Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Gazdaság

A magyarok fele messziről kerülné a bankfiókokat

Online kiszolgálást, alacsony költségeket és átláthatóságot várnak el leginkább a magyarok a bankoktól, nem pedig a bürokratikus nyűgöt, amit a bankfiókok kínálnak ügyintézés címén – derült ki egy felmérésből. A válaszadók markáns véleménye alapján kiemelten fontos lenne itthon is, hogy a fiók felkeresése nélkül lehessen számlát nyitni és bankot váltani.

HVG Gazdaság

Joy Tv: médiacézárok csatája

„Válaszlépést” fontolgat a Marquard Média Magyarország, Andy Vajna ugyanis a már foglalt Joy néven akar új tévécsatornát indítani.

Szabó Yvette Gazdaság

Megint főszerepben a Matolcsy-rokon bankár

A csődbe ment Buda-Cash ügyfeleinek maradék megtalált vagyonát most éppen arra hivatkozva nem adják ki, hogy meg kell várni, amíg a Matolcsy-unokatestvér Szemerey Tamás bankja megkap egy engedélyt. A felszámoló a hvg.hu kérdésére azt mondta, ez nem így van, ám ezt részben saját közleménye is cáfolja.

1 2 3 4 5 6 7
4706
A címlapról ajánljuk
Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ryan Gosling és Russell Crowe is hülyét csinál magából a retrómázzal leöntött Rendes fickókban – politikai korrektséget ne keressünk a filmben, de perceken át tartó poénsorozatokat és kliséket kiforgató akciójeleneteket annál inkább. A felhozatalt elnézve már május végén megkaptuk a nyár legjobb vígjátékát.