És akkor a nyugdíjasok beintettek Kósa Lajosnak
Gazdaság

És akkor a nyugdíjasok beintettek Kósa Lajosnak

Eddig nem látott mélységekben jár a forint; bemutatta a kormány a 2019-es adótörvényeket; hiába ígértek 800 ezer dolgozó nyugdíjast, 7 ezer embert vezettek vissza a munkába. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Gazdaság

Taszár: nincs pénz a polgári repülőtér folytatásra

Ahhoz, hogy a polgári repülőtér fogadókész legyen, az eddigi több mint ötszáz millió forinton túl még ugyanennyire lenne szükség - jelentette be csütörtökön a repülőtér polgári hasznosítására megalakult kht. ügyvezetője.

Gazdaság

Új index a pesti tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde Rt. új, a közepes és kis kapitalizációjú papírok árváltozását összegző indexet vezet be a jövő hónapban - közölte a BÉT csütörtökön.

Gazdaság

Nem fizetünk többet a gázért júliustól

Az emelésről szóló korábbi találgatásokkal szemben júliustól várhatóan nem nő itthon a gáz ára, annak ellenére, hogy az olaj világpiaci ára jelenleg történelmi rekordmagasságban van.

Gazdaság

Kökény: idő kell a gyógyszerár-probléma megoldásához

A kormánynak időre van szüksége ahhoz, hogy megoldást találjon a gyógyszerárak mérséklésére azt követően, hogy a jelenleg érvényben lévő szabályozást az Alkotmánybíróság az alaptörvénnyel ellenkezőnek minősítette - mondta Kökény Mihály egészségügy-miniszter szerdán.

MTI HR

Marsi Erikát nevezték ki a PSZÁF élére

Marsi Erikát, a HVB Bank Rt. főosztályvezetőjét nevezte ki Medgyessy Péter miniszterelnök a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) főigazgatójává; az igazgatói kinevezés hat évre szól - jelentette be Gál J. Zoltán, a kabinet szerdai ülését követően.

Gazdaság

Továbbépül a 4-es metró

A 4-es metró a Bosnyák térig továbbépül, a városi tömegközlekedés normatív finanszírozást, az útfelújítások pedig állami támogatást kapnak – döntötte el a kormány szerdai ülésén.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával