Gazdaság

Az econet.hu újabb tőkeemelésre készül

Az econet rövidesen újabb 0,7-1,5 milliárdos tőkeemlést jelent be. A társaság két új céget is létrehozott: egy holdingtársaságot, valamint egy projektcéget az új elektronikus fizetési rendszer megvásárlására.

Gazdaság

Vasas, GyISM, Sportfolió: egyezség az ingatlanokról

A Vasas SC jelképes 1 forintért, 49 évre vagyonkezelői jogot kaphat sportingatlanaira. Az egyesület szerint csak így menekülhetnek meg a sportszakosztályok, és ez a konstrukció teszi lehetővé, hogy a klub saját lábra álljon.

Gazdaság

Mol: 55 forintos osztalékjavaslat

Részvényenként 55 forint bruttó osztalék megállapítását javasolja a Mol Rt. igazgatósága a társaság április 30-án sorra kerülő éves rendes közgyűlésén.

Gazdaság

Gondolkodó EU-verda - már jövőre

Intelligens autónak hívja új fejlesztését, a kétszemélyes, háromkerekű, keskeny és kisméretű "Clevert" (Compact Low Emission Vehicle for Urban Transport) az európai autóipari kutatók egyik csoportja. Az okos gép városi használatra készült, minimálisan fogyaszt és szinte nem szennyezi környezetét.

Gazdaság

A TELE2 a Matávval lépne a vezetékes telefonok piacára

Európa vezető alternatív telekommunikációs szolgáltatója, a TELE2 fontolgatja, hogy megjelenik a magyarországi vezetékes telefonok piacán – mondta a hvg.hu-nak Anders Olssen, a társaság Közép- és Kelet Európáért felelős területi igazgatója.

Gazdaság

Élesedik a küzdelem a PKN Orlenért

A PKN Orlennen belül és az olajipari privatizációért felelős vállalat, a Nafta Polska vezetői között is erős vita folyik arról, hogy a lengyel olajvállalat a Mol vagy a cseh Unipetrol társasaságát keresse-e elsősorban.

Gazdaság

Beleolvas leveleinkbe a Google új szolgáltatása

"Engedne Ön betekintést magánlevelezésébe, ha ezért cserébe ingyenes, s csaknem korlátlan tárhelyet biztosító levelezőszolgáltatást kapna?" - úgy tűnik, ezen is el kell gondolkodniuk azoknak, akik a Google nemrég beharangozott levelezőszolgáltatására kívánnak feliratkozni.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával