Kivásárlás előtt milliárdos húzás – zajlik az élet Schmidt Mária cégénél
Gazdaság

Kivásárlás előtt milliárdos húzás – zajlik az élet Schmidt Mária cégénél

Furcsán időzített húzással fizetett ki több mint egymilliárd forintot az az ingatlanhasznosító részvénytársaság, amelynek legnagyobb részvényese Schmidt Mária kormánybiztos cége. Forrásaink szerint törvényes, de üzletileg érthetetlen döntések történtek, márpedig a cégvezetésben Schmidt rokonai ülnek. Végül az óriási összeg egy svájci offshore cégnél landolt – vagyis valószínűleg soha nem fog kiderülni, valójában kinél kötött ki.

MTI Gazdaság

Közös európai légi harci rendszert akar Berlin és Párizs

Franciaország és Németország megállapodott abban, hogy közös európai légi harci rendszert fejleszt ki a jelenlegi harci gépek hosszú távú lecserélésére – közölte csütörtökön a francia elnöki hivatal a két ország együttes párizsi kormányülését követően.

MTI Gazdaság

EU-eljárás indult Horvátország ellen az INA miatt

Kötelezettségszegési eljárásban az Európai Bírósághoz fordul az Európai Bizottság (EB) az INA horvát olajipari vállalatról szóló privatizációs törvény miatt, mert a testület szerint az sérti a szabad tőkeáramláshoz és szabad letelepedéshez való uniós jogot - közölte a horvát közszolgálati rádió (HRT).

MTI Gazdaság

Lekörözte a Velencei-tó a Balatont az ingatlanpiacon

A kiemelt tóparti üdülőkörzetek közül leginkább a Velencei-tó környékén emelkedtek a lakásárak. A növekedés mértéke 37,1 százalék volt, míg a Balaton térségében 22,6 százalékos volt az áremelkedés az elmúlt három évben – közölte az FHB Bank az üdülőpiaci elemzésében.

hvg.hu Gazdaság

Pénz és pofon: átverték a hokisok Hernádit, vagy a Mol számolta el magát?

Hernádi Zsolt állítólag erősen kiakadt a Magyar Jégkorong Szövetségre, illetve annak vezetőjére, Such Györgyre, amiért lecserélték őket, így ezután nem a Mol, hanem az Erste lesz a magyar hokisport első számú szponzora. A szövetség szerint ők szóltak, hogy ez lesz, Molnál erre másképpen emlékeznek, és váratlan pofonról, sportszerűtlen húzásról beszélnek. Hernádi és Such régről ismeri egymást, kollégiumi társak voltak, most azonban mindenki azt lesi, törleszt-e a Mol-vezér.

hvg.hu Gazdaság

Eljárást indít Brüsszel a civiltörvény miatt

A civiltörvénnyel kapcsolatos kötelezettségszegési eljárás mellett az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette a Lex CEU miatt április végén indított vizsgálatát. Brüsszel ezúttal is gyors választ vár a magyar kormánytól.

1
4 5 6 7 8
5050
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával