hvg.hu Gazdaság

És akkor mekkora ciki lenne, ha a Heineken pénzelné Felcsútot

Hiába erősítettek Parraghék, a Polt házaspár kapja a legtöbb állami fizetést. A kormány folytatta ádáz harcát a Heineken és a tao-pénzek átláthatósága ellen. A Yummber bukása legalább akkora abszurd, mint a csokis pizza. Ez a hvg.hu heti összefoglalója.

hvg.hu Gazdaság

U-alakú felhőkarcolót álmodtak Manhattan milliárdosainak

Egy tervezőcég már el is készítette a vázlatokat, és ezeket elküldte néhány cégnek, a megvalósításhoz pedig befektetőket keres. Ez lenne a világ legmagasabb épülete egy olyan helyen, ahol minden egyes négyzetméter dollármilliókat ér.

hvg.hu Gazdaság

Trump máris satuban van

Alig veszítette el a csatát az amerikai elnök saját pártjának képviselőivel szemben az állami egészségbiztosítás megnyirbálásában, máris újabb problémával néz szembe: hogyan lesz így pénz az adók elengedésére?

hvg.hu Gazdaság

Orbánnak nem kell aggódnia, nem lesznek külföldi takarítók

Hiába elég az ukránoknak az egyszerű bejelentés a magyarországi munkavállaláshoz, a hivatalos statisztika szerint így sem árasztják el az országot. A közép-európai sorstársak, így például a szlovák, a román és a szlovák munkavállalók pedig nagy ívben elkerülik Magyarországot.

hvg.hu Gazdaság

Fokozottan figyelik a hazai kiemelt közszereplők pénzmosási kísérleteit

Terjedelmes törvénymódosító javaslatot készített a kormány a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megakadályozására, hogy a jogszabályok Magyarországon is igazodjanak az uniós irányelvekhez. Bővül az a kör, amelynek jelentési kötelezettsége lesz a készpénzmozgásról, minderről nyilvántartást is kell vezetni, és szigorúbban tárják fel azt is, hogy az ügyletek mögött valójában kik állnak.

hvg.hu Gazdaság

Az E.On fordít a szeles kockán

Miközben Magyarországon gyakorlatilag betiltották a szélerőművek építését - arra hivatkozva, hogy azokat a villamos energia hálózatra engedve túl költségessé válhatna a rendszer egyensúlyban tartása - az E.On odahaza éppen azt bizonyítja, hogy szélenergiával is stabilizálható az elektromos hálózat.

1
4 5 6 7 8
4965
A címlapról ajánljuk