Már csak az OTP ad végtörlesztésre hitelt

2012. január 14., szombat, 10:25 • Utolsó frissítés: 2012. január 14., szombat, 10:26
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Tegnap fogadott be utoljára a végtörlesztéshez forinthitelre vonatkozó kérelmet a TakarékPont, és már az FHB-hez sem...

Tegnap fogadott be utoljára a végtörlesztéshez forinthitelre vonatkozó kérelmet a TakarékPont, és már az FHB-hez sem lehet fordulni - írja az enpenzem.hu.

Az FHB 2012-es kiváltó hitelénél egy „apróbb" módosítást ejtett a kondíciós listában, a devizában nyilvántartott kölcsön kiváltására vonatkozó feltételt kiegészítette azzal a mondattal, hogy „rögzített árfolyamon történő végtörlesztéshez a kölcsön nem igényelhető". Ezzel tehát az FHB is abbahagyta a végtörlesztésben való részvételt, legalábbis az új kérelmek befogadását. A TakarékPont hálózat pénteken befejezte a kiváltó hitelekre vonatkozó kérelmek befogadását.

A nagybankok közül így egyetlenként az OTP maradt, de bármelyik percben lezárhatják az egészet. A hátralévő két hétben nyilvánvalóan egyre kisebb az esély arra, hogy a most beadott kérelmekből hitelfolyósítás is lehessen (a határidőt pedig, mint ismert, február végéről január 30-ára hozták előre a bankszövetséggel.

De jön az új megoldás a bajban lévőknek: a devizahitelek áprilistól belépő új, fix árfolyamú törlesztése, az árfolyamgát új rendszere.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Már csak az OTP ad végtörlesztésre hitelt
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
összes részvény árfolyama »
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X