Balogh Csaba Tech

Ingyenwifi mindenhol? Van egy sokkal jobb ötletünk

Az Európai Unió településeinek közterületeit lefedő, a múlt héten beígért ingyenes wifihálózat kiépítése nem egyszerű feladat, de közel sem lehetetlen. Csak éppen nem biztos, hogy van értelme.

Radnóti Zoltán Itthon

Radnóti Zoltán: A rabbi válasza

A szerző, a Mazsihisz rabbitestületének elnöke magyarként, zsidóként, rabbiként, tanárként, apaként és emberként elemzi a kvótanépszavazást és kampányát. Vélemény.

Mátraházi Zsuzsa Kult

Csinálhat-e sztárt a kurvából a kamera?

Miért gondolja egy huszonéves, dekoratív lány karrierlehetőségnek a prostitúciót? – kérdezi Gigor legújabb, a prostituáltak világát is bemutató filmje, a Kút.

HVG Gazdaság

Így lett Győr-Moson-Sopron háromszor gazdagabb Nógrádnál

Hat megye gazdasági pozíciója változott meg „durván” a rendszerváltás óta Magyarországon: négy térség helyzete jelentősen javult a többihez képest, kettő, Baranya és Békés viszont szinte zuhanórepülésbe kezdett az első szabad választásokat követően. HVG-Ténytár.

Németh András Kult

Brezsnyev adott utasítást Gagarin likvidálására?

Bármilyen hihetetlen, 2013-ig nem készült szovjet vagy orosz mozifilm a kozmoszt elsőként megjárt űrhajósról, Jurij Gagarinról. A három éve bemutatott Első az űrben című film most kerül a magyar mozikba, a hősi eposzból azonban, bár lenne miről mesélni, sok minden kimaradt.

Gyenis Ágnes Itthon

Fizetős kapu a határkerítésen VIP-migránsoknak

Miközben a kormány tömeghisztériát kelt a menekültekkel szemben, a letelepedésért fizetőket minden határon túl támogatja. Ráadásul ebből sem az állam, hanem főképpen egy kivételezett üzleti kör profitál.

Dobszay János Itthon

HVG: Minden másra ott a...

Hogy is néz ki valójában a letelepedési kötvények rendszere? Miként nyernek egyesek 10-20 ezer eurót minden letelepedőn? Milyen forgatókönyvek képzelhetők el Magyarországon az október 2-i népszavazás után? Ki az a Jászai Gellért, aki hirtelen - fölöttébb izgalmas banki hitelek segítségével - majdnem a teljes Hunguest Hotels portfolói irányítójává vált. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ az e heti HVG-ből. Dobszay János szubjektív lapajánlója.

HVG Itthon

Medián: Így állnak a pártok a népszavazás előtt

Az egész nyáron dübörgő „tájékoztató kampány” ellenére a pártok támogatottsága lényegében ugyanazon a szinten áll, mint három hónappal ezelőtt – derül ki a HVG számára szeptember 9-e és 13-a között készített reprezentatív Medián-felmérésből.

László Ferenc Tech

A kábelbarát

A vezetékes hálózati kapcsolódásnak még mindig van értelme, wifi helyett vagy akár mellette is. Megnéztük, milyen, ha a konnektorból jön a net.

Németh András HVG Hetilap

Az elfeledett háború

A legújabb kelet-ukrajnai tűzszüneti egyezményt sem tartják be a szemben álló felek. Közben az oroszországi választások után új területekre is átterjedhet Moszkva és Kijev szembenállása.

1 2 3 4 5 6 7
1846
A címlapról ajánljuk