Szabó Yvette HVG Hetilap

Konferenciaszünet

Valaki nagyon jól jár majd azzal, hogy az állam drágán felépíti az új konferenciatermeket, majd kiadja üzemeltetésre, ami viszont a környezetbarát technológiának köszönhetően olcsó lesz. Valószínűleg az osztozkodás nehézségei miatt is húzódik évek óta a megvalósítás.

HVG HVG Hetilap

Más keretekben

A turista- és főképp a luxushajók attrakcióihoz immár a kortárs művészet is hozzátartozik.

Szalai Anna HVG Hetilap

Kemény játékosok

Robotokkal és nyugdíj előtt állókkal is megpróbálják betölteni azokat az állásokat, amelyek a legfiatalabb generációk függetlenségi attitűdje miatt újból és újból megüresednek.

HVG HVG Hetilap

Megszaladtak a traktorok

Az igazi beruházási boom csak jövőre várható az agráriumban, de már az idén is nagyon sok gépet vásároltak a gazdák. Az első negyedévben kétharmaddal több kelt el, mint tavaly ilyenkor.

HVG HVG Hetilap

Tétre, helyre, befutóra

Azok, akiket első körben nem vettek fel, pótfelvételivel még gyakorlatilag bármelyik egyetemre bejuthatnak. Igaz, nem mindegyik szakra.

HVG HVG Hetilap

Benn vannak

A jelentkezők kétharmada bekerült a felsőoktatásba, igaz, a népszerű szakokon sok helyen csak tandíj ellenében.

Muck Tibor HVG Hetilap

Egzotikus esetek

A hatalmi szóval hirtelen nagyra növesztett vállalatok izmosodása nem erősíti a magyar gazdaságot, a nyereségrekorder postafiókcégek pedig ügyesen „eloptimalizálják” az adófizetési kötelezettséget. Összeállítás a legnagyobb magyarországi cégekről.

Simon István HVG Hetilap

A Professzor

A Forma–1 négyszeres világbajnoka kora számítógépeinél precízebben tudta, mennyit hozhat ki az autóiból. Alain Prost, a Professzor azonban úgy emlékszik vissza a Hungaroringre, mint azon kevés versenyhelyszínek egyikére, ahol sosem tudott nyerni.

Dénes Gergely HVG Hetilap

Állócsillag

Nem nyert 2014 óta más világbajnokságot, csak a gyári Mercedes-csapat, és bár az idén a Ferrari miatt rezeg a léc, a német motorgyártónak a hibridkorszak elején vett lendülete tovább tart.

1 2 3 4 5 6 7
167

A címlapról ajánljuk