szerző:
HVG

A brit trónörökös, Károly walesi herceg és a húsz éve elhunyt Diana hercegnő második fia, Harry herceg is polgári családból származó feleséget választ magának. Hétfőn Károly hivatala bejelentette, hogy Harry herceg eljegyezte barátnőjét, Meghan Markle amerikai színésznőt. Harry bátyja, Vilmos herceg 2011-ben vette feleségül a nem arisztokrata származású Kate Middletont, akitől két gyermeke született, a harmadikat jövő áprilisra várják. Harry és jegyese nyilvánosan is megerősítette az eljegyzést, a kamerák előtt a 33 éves herceg elárulta, hogy „amikor először meglátta Meghant, tudta, ő az igazi”. Az eljegyzési gyűrűt Harry tervezte, három gyémántjából kettő Diana hercegnőé volt, a harmadik Botswanából származik. 2016 júliusában egy partin ismerte meg a nála három évvel idősebb, Los Angelesben született Meghant. A menyasszony televíziós sorozatokban, filmekben futott be, jótékonysági tevékenységet is folytatott és sikeres internetes életmódhonlapot is működtetett.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!