Dobszay János
Dobszay János

A Fidesz azonnali pörölycsapást jelentett be a civilekre, Simicska a saját ellenzéki médiabirodalmára dobta le az atombombát, a csalásokat emlegető ellenzék összeomlott, miután Magyarország ismét Orbán Viktornak szavazott bizalmat.

HVG aktuális hetilap

Ezt a tartalmat csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóink láthatják!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
HVG HVG Hetilap

A jövő folytatódik

Orbán Viktor ezúttal nem újabb 4 évre kért felhatalmazást, hanem sokkal többre. „Sorsdöntő győzelem”; „lehetőség” – mondta vasárnap este a Bálnában, hozzátéve: még mindig nem tart ott, ahol szeretne a jövő építésében. Hogy mire használhatja a negyedik Orbán-kormány a biztos parlamenti támaszát, azt az előzmények, félbehagyott ügyek és már a választás másnapján megjelent nyilatkozatok alapján lehet prognosztizálni.

HVG Itthon

Beszédes számok: kiszámoltuk, mi van, ha valóban összefog az ellenzék

Huszonegy mandátumot mindenképpen bukott az ellenzék a széthúzás miatt. Modelleztük, mi történt volna, ha sokkal kiterjedtebb és koordináltabb az együttműködés, és az ellenzéki pártok fegyelmezetten beállnak a választáson végül másodiknak befutott jelölt mögé. Írásunk a HVG csütörtöki számában megjelent átfogó elemzés egyik eleme.