szerző:
HVG

Megvált tanácsadó cégétől a csődbe ment BudaCash Brókerház egykori tulajdonosi köréhez tartozó Mészáros József, aki egészen 2016 tavaszáig igazgatósági tag volt a ma már Mészáros Lőrinc cégcsoportjába tartozó Opus Global Nyrt.-nél. A BBM Consulting Kft.-nek a 2013-as alapítása óta eddig semmilyen bevétele nem volt, most mégis elkelt. A vevő a Main Street Ingatlanfejlesztő Alap, valamint a Lanzarone Zrt. Ez utóbbinak a tulajdonosa, Hoffmann Géza az elmúlt években több olyan ügyletben is szerepelt, amelynek a végeredményeként a kormányfő veje, Tiborcz István értékes ingatlanhoz jutott. Hoffmann alapította például azt a Dorottya Investment Zrt.-t,

HVG aktuális hetilap

Ezt a tartalmat csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóink láthatják!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!