szerző:
HVG

Magyarországon nincs rendszerszintű probléma a jogállamisággal – erről is beszélt a kormánypárti Magyar Időknek Navracsics Tibor, korábbi fideszes politikus, uniós biztos, aki szerint Budapest kitűnőre vizsgázott az Európai Bíróság ítéleteinek végrehajtásában is. A rövidesen Orbán Viktorral személyesen találkozó Navracsis – akinek jövőre lejár a brüsszeli mandátuma, és a miniszterelnök dönt arról, újra jelölik-e az uniós vagy valamilyen kormányzati posztra – korábban több kérdésben is meglehetősen kritikus álláspontjának adott hangot. A migránsellenes propaganda közepén kijelentette, hogy Brüsszelben nem tudnak Soros-tervről, így nem is tárgyalnak róla. A menekültkvótával kapcsolatban pedig épp a HVG-nek nyilatkozta, hogy „valamilyen arányos befogadásra szükség van”. A fideszes jelölt csúfos vereségét hozó hódmezővásárhelyi polgármester-választás után úgy vélekedett, hogy a kampányban vissza kellene venni a sorosozásból.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!