Plágiumgyanú Schmitt ellen: a Fidesz szavazói töretlenül bíznak az elnökben

2012. január 18., szerda • Utolsó frissítés: 2012. január 19., csütörtök, 15:09


Címkék: ; ; ;

A Medián közvéleménykutató által megkérdezettek 90 százaléka értesült a Schmitt Pál államfő doktori disszertációja kapcsán felmerült plágiumgyanúról; 25 százalék spontán módon meg is említette mint olyan témát, amely az utóbbi hét hírei közül a leginkább felkeltette a figyelmét. Az emberek jó kétharmada (69 százalék) azonban a saját állítása szerint csak felületesen foglalkozott az üggyel, és mindössze ötödrészük (21 százalék) mondta, hogy alaposan tájékozódott.

2012 / 03 Ezt a tartalmat csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóink láthatják!
Ha még nem regisztrált látogatónk, kérjük kattintson ide és a megjelenő oldalon végezze el a regisztrációs folyamatot.


Amennyiben már rendelkezik regisztrációval, akkor ide kattintva bejelentkezhet e-mail címével és jelszavával és megtekintheti a zárolt tartalmat.


2012 / 03

2012. január 18.

A cikket a 2012/03. lapszámban olvashatja.

25 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. január 20., 20:31 Lívia8347

A lopás és a csalás egyre jobban divatba jön.

2012. január 19., 15:15 alexander-thomas

Bóvli országnak bóvli elnök jutott.
Nincs min meglepődni.

2012. január 19., 12:59 trabant1117

Ország - világ becsmérli, gúnyolja, fikázza és röhög a nemzet golyós Palizátorán! Legutobb még a neve elöl is lehúzták a Dr. -t.
Tiszta szégyen elnök ur! BÓVLI!!!
Kérem tegye meg sürgössen a feljelentést becsületsértés miatt!
Ne hagyja, hogy lejárassák ezt a felemelkedö országot ön miatt!
Védjen meg minden magyart is, de ne csak úgy, ahogyan azt a Z`órbánc pajtás csinálja, hogy külföldön (Brüsszel, Straosbourg, stb.) megmenti hazánkat, itthon meg kifosztja, zsigereli a népet!
Bizom önben doktor ur! Hajrá magyarok! Éljen az országunk!

2012. január 19., 12:35 bögre

Nem tudom sírjak vagy nevessek e ezen. Ugyan is ha csak ennyien akarják a lemondását, - még a diplomásoknak is csak 42 % - -akkor lehet sokan jutnak könnyen valamilyen végzettséghez és így sokkal nagyobb a Köztársaság Elnökével az összekacsintók száma.
Más részről meg a lakosság nagyobb hányadának fogalma sincsen arról milyen követelményeknek kell megfelelni egy ilyen dolgozat megírásánál ezért elbagatellizálják ezt a kérdést és nem tartják akkora bűnnek. Az ilyeneket sajnos bőven kielégít az elnök válasza.
Hiányolom a sajtó részéről azt, hogy miért nem foglalkozik azzal, hogy tényszerűen megmutassa milyen szempontok vannak akár egy szakdolgozat akár egy doktori disszertáció kapcsán.
Nem kellene mást tenni csak beszerezni az egyetemek írott szabályzatát, amit megkapnak a diákok diploma vagy doktori előtt. Vagy egyszerűen megkérdezni diákokat az utcán.
Pl. Az egy egyetem, pontosan megszabhatja -és ki is köti - hogy a dolgozat mekkora hányada lehet idézet, vagy átemelt szöveg tartalom.

2012. január 19., 12:26 ww95

Miniszterhelyettes elvtársból lett az antikommunista rezsim elnöke,lopott doktorival. Le ne mondjon! Ez azt hiszem mindent elmond erről a kicsiny országról.
Hajrá!

További 20 hozzászólás megtekintése »

Kommentfelületünk hamarosan megújul, ezért ehhez a cikkhez átmenetileg nem lehet hozzászólni. Köszönjük türelmét!


Plágiumgyanú Schmitt ellen: a Fidesz szavazói töretlenül bíznak az elnökben
  Másolat Önnek

HVG aktuális hetilap
HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG- és DHVG-előfizetési csomagot, és olvasson minket bárhol, bármikor!

Megnézem az aktuális hetilap tartalmát »
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re
MOZAIK

Agykontroll

Ujjlenyomat vagy íriszvizsgálat helyett agyműködésük alapján lehetne azonosítani az embereket, állítja a New York-i Binghamton Egyetem kutatócsoportja.HVG Klubkártyával olcsóbb

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X