Orbán fogászának szellemi leleménye az állami támogatás feltétele

2012. január 28., szombat


Címkék: ; ; ; ;

Csak az kaphat a legújabb uniós támogatásból fogászata fejlesztésére, aki megveszi Orbán Viktor fogorvosának ágazatfejlesztési programját.

2012 / 04 Ezt a tartalmat csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóink láthatják!
Ha még nem regisztrált látogatónk, kérjük kattintson ide és a megjelenő oldalon végezze el a regisztrációs folyamatot.


Amennyiben már rendelkezik regisztrációval, akkor ide kattintva bejelentkezhet e-mail címével és jelszavával és megtekintheti a zárolt tartalmat.


2012 / 04

2012. január 25.

A cikket a 2012/04. lapszámban olvashatja.

43 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. január 29., 20:43 yuasa

Levágott Lófej!

Keresd meg azt a levágott alkatrészedet, oszt' húzd a töködre legalább, mert így még idézni sem tudsz pontosan, nem hogy a mákonyos álmaidat elővezetni érhetően.:)

2012. január 29., 20:39 yuasa

"Nem a kirakatban van seftes mozgás, hanem a hátsó raktárban."

Aszondod', hogy te mint sokat próbált slapaj tutin ismered a világot és annak dolgait, oszt' közben enyire mellétrafálsz a 2/3 adta "önbizalom" kérdésében?:)

Szajol-Püspökladány közötti vasútfelújításban azután emelték meg a tender főösszegét tízmilliárdokkal, miután a simcska cége mellől kitúrták a többi pályázót, és kihírdették győztesnek a havert.
Hol itt a "hátsó raktár"?
Na meg az a baszott nagy tapasztalat, amit magadra öltöttél "álruhának"?:)

2012. január 29., 20:33 Levágott Lófej

yausa
"Az összes disznóságot próbálja leárnyékolni"

Bravó. Pont az Inception kezdődött az HBO-n. Onnan loptad a forgatókönyvet?
Egy gondolatod próbálsz beültetni mindannyiunkba, de nem kérjük! Veszed??? Ha nem érted, sajnálom. De hülyének lenni szabad! Hívd fel Christopher Nolant, hogy rendeznél helyette. Rendezd meg a Corruption - Inceptiont. Az a sztori, hogy jön egy valaki, aki elkezdi hinteni, hogy minden négyzetcentin korrupció van, de mivel senki nem veszi az adást, mert bedöglött a korrupciódetektoruk, elkezdi beültetni a gondolatokat akkor, amikor a népek álmodnak.

Na? 50%-t kérek a royalty-ből, most pedig menjünk pihenni, de ha rám ugrasz álmomban, esküszöm megcsókolom a Gyurcsányt!

2012. január 29., 19:58 yuasa

"Gratulálok a magas színvonalú társalgásért és megismételném azt, amivel tegnap kezdetem"

No igen, a diktafon csak ismételni képes önmagát, ami egyébként rendben is lenne, csak mi a faszért hiszi magát "döntőképesnek" bármiben?

"1, az kiderült, hogy senki nem olvasta azt a fogászati programot, valami dokumentumokat kapozgattak, de az nem az, hanem más"

Ugyan minek kellene elolvasni bármit ahhoz, hogy felismerd, 350
tag már befizetett közel egy milliárdot a "kormányközelei" nagytudású "turizmusfejlesztőknek" az ötletükért , oszt' még többeket szeretnének ebbe az akolba beterelni, a kb 4 milliárdos 75%-ban ingyen közpénz lehetőségével kecsegtetve?

Érdekelt bárkit a sukorói projekt "leírása", pedig az egészet szérkúrták holmi ehhez hasonló nagyságrendű vélt kárra hivakozva, pedig ott 10 millió vendégéjszaka/év volt garantált a befektető által, különben nem térült volna meg a befektetése időben.
Mitől vakult meg ennyire a "korrupció detektorod"?

Mert az összes hibás adatra való hivatkozásod, csupán ezt a nyilvánvaló disznóságot kívánja leárnyékolni.

Mi a fasztól lenne bárki "libsibolsi", aki nem hajlandó annyira elvakult picsanyaló szerepben tetszelegni mint te?

2012. január 29., 19:05 KlasszTer

Vorenus

jól értem, hogy te megszabod nekem, hogy mi és hogyan mondhatok, mikor és miért, mert az érzékeny lelkednek nem része az elfogadás?

érdekes

a büdös korrupció szaghoz és az előtted írókhoz annyit tennék hozzá, hogy én a gordon idején indultam meg és annyi köze volt az én jelenemhez, mint ma vityának és a többieknek. Semmi. Nothing. Persze ebben nincs hír igaz?

Tudod csak szerinted érdekli a külföldet, hogy itt mekkora a posvány. Szerintem meg senkit nem érdekel más baja, mert mindenkinek meg van a saját baja. Megvan a saját schmittje, orbánja, gyurcsányja, alkotmánya vagy éppen királysága.

Arra kívánok célozni, hogy az mindentlehúzó-őssejttel beoltott csapatoddal nem értek egyet, már csak azért is mert mint kiderült nagyobb a tapasztalatom egy-két téten. És csak a hülyéknek nagy dolog egy miniszterelnöki ismertség, ami általában többet árt, mint használ.

és ezen jobb ha elgondolkozol, mielőtt felveszed a büdös elleni gázmaszkot. Nem a kirakatban van seftes mozgás, hanem a hátsó raktárban. Biztos nem mondtam újat.

És fenntartom a szavaimat, mert irritál a buta dalt éneklő buta űttörők buta gyülekezete. Rossz emlékeket ébreszt bennem. Féltenem kell magunkat, hogy a kőkemény munkával, áldozattal és évek óta szabadságmentesen elért eredményem lealázása végett ne ragadtassam el magam verbalitás helyett tettlegesen.

További 38 hozzászólás megtekintése »

Kommentfelületünk hamarosan megújul, ezért ehhez a cikkhez átmenetileg nem lehet hozzászólni. Köszönjük türelmét!


Orbán fogászának szellemi leleménye az állami támogatás feltétele
  Másolat Önnek

HVG aktuális hetilap
HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG- és DHVG-előfizetési csomagot, és olvasson minket bárhol, bármikor!

Megnézem az aktuális hetilap tartalmát »
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re
MOZAIK

Agykontroll

Ujjlenyomat vagy íriszvizsgálat helyett agyműködésük alapján lehetne azonosítani az embereket, állítja a New York-i Binghamton Egyetem kutatócsoportja.HVG Klubkártyával olcsóbb

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X