GASZTROŐRÜLETEK

Zöld forradalom

2012. május 09., szerda • Utolsó frissítés: 2012. május 09., szerda, 14:42
Szerző:


Medvehagyma, koriander, csalán és spárga – a magyar konyha sokáig elhanyagolt, majd ismét felkapott alapanyagai mára a gasztronómiai magaskultúrában is helyet kaptak.

2012 / 19 Ezt a tartalmat csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóink láthatják!
Ha még nem regisztrált látogatónk, kérjük kattintson ide és a megjelenő oldalon végezze el a regisztrációs folyamatot.


Amennyiben már rendelkezik regisztrációval, akkor ide kattintva bejelentkezhet e-mail címével és jelszavával és megtekintheti a zárolt tartalmat.


2012 / 19

Szerző:


2012. május 9.

A cikket a 2012/19. lapszámban olvashatja.


Zöld forradalom




  Másolat Önnek

HVG HIRDETÉSFELHŐ
HVG aktuális hetilap
HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG- és DHVG-előfizetési csomagot, és olvasson minket bárhol, bármikor!

Megnézem az aktuális hetilap tartalmát »
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re
MOZAIK

A Barca titka

Egy fiatal magyar mérnök vezette nemzetközi kutatócsoport fényt derített arra, mitől különleges a világ talán legeredményesebb focicsapatának a játéka.



HVG Klubkártyával olcsóbb

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X