Munkaadók és munkavállalók viszonya nagy változások előtt áll a közeljövőben. A születésszám, a nyugdíjazás és az információtechnológia trendjei a következő néhány évben radikálisan megváltoztatják a vállalati humán folyamatokat. A kiváló szakemberek által írt könyvben az elmélet, a kutatási eredmények és a gyakorlati tapasztalatok jól használható egésszé állnak össze. Olvassa el – és gazdálkodjon Ön is okosan a munkaerővel!

Bolti ár:
4200 Ft
Kiadónkon keresztül: 3780 Ft
Kiadónkon keresztül,
HVG-klubkártyával: 3360 Ft

Díjmentes házhoz szállítással!

Borító: puha
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 300

Kattintson és olvasson!


A HVG Kiadó és a Hewitt Associates humán tanácsadó cég közös gondozásában jelent meg a „Gazdálkodj okosan a tehetséggel!” című kötet. A szerző és csapata tanulmányában arra a kérdésre kereste a választ, hogy a munkaadók és munkavállalók viszonya, hogyan változik a közeljövőben.
A kereskedelmi korlátok lebomlása, a kommunikáció fejlődése és a tudásgazdaság jelentős globális és virtuális munkaerőpiaci kínálatot alakítanak ki. Ahogy egyre inkább bekapcsolódunk a globalizált világ vérkeringésébe, annál sokszínűbb, önállóbb és jól képzettebbek a munkavállalók.
Ezek a trendek talán nem robbantják ki újra a tehetségekért folytatott háborút, mégis radikálisan megváltoztatják a vállalati humán folyamatok szabályait a következő néhány éven belül. A vállalatok csak ezek mélyreható ismeretében érthetik meg, mivel kell számolniuk a közeljövőben a tehetségmenedzsment területén, és hogyan alakíthatják ki időben megfelelő stratégiájukat.

Ebben segít a három elismert amerikai HR-szakember, Robert Gandossy, Elissa Tucker és Nidhi Verma által szerkesztett kötetünk, a Gazdálkodj okosan – a tehetséggel. A magyar kiadást a magyarországi Hewitt tanulmánya egészíti ki, amelyből a döntéshozók és a HR-vezetők a hazai pályán jelentkező új problémákkal és a gyakorlat adta válaszokkal is megismerkedhetnek.
Az olvasmányos, jó stílusú kötetet a HR szakemberek és a HR iránt érdeklődők is szórakoztatónak találhatják, mert a könyvben az elmélet, a kutatási eredmények és a gyakorlati tapasztalatok jól használható egésszé állnak össze.

MEGRENDELÉS

A megrendelt könyveket a GTR segítségével az ország bármely pontjára díjmentesen szállítjuk az Ön által megadott címre.

További információért, kérjük, hívja a 436-2045-ös telefonszámot.

Adatvédelem: A visszaküldött adatokat további akcióinkhoz is fel kívánjuk használni, de a HVG Rt. érdekeltségi körén kívül álló, illetéktelen személynek nem adjuk tovább. Ön a késobbiekben tájékoztatást kérhet adatainak kezelésérol, továbbá kérheti azok módosítását. Ha adatai további felhasználásához nem járul hozzá, kérjük, ezt jelezze kiadónknak.