Péntek
zivatar
34°C
21°C
Szombat
gyengén felhős
33°C
18°C
Vasárnap
közepesen felhős
34°C
20°C
Hétfő
zápor
35°C
22°C
Kedd
zivatar
35°C
21°C
MTI Világ

Rekordmeleg tele volt Új-Zélandnak

9,5 Celsius fok volt az átlaghőmérséklet júniusban, júliusban és augusztusban, ez pedig 1,2 fokkal melegebb a százéves átlagnál.

hvg.hu Időjárás

Délutánra kisüt a nap, viharos lehet a szél

Kedd délutánra fokozatosan megszűnik a csapadék, és a nap második felében az ország nagyobb részén már napos idő ígérkezik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 25 fok között alakul.

MTI Időjárás

Lehűléssel indul az ősz első hete, de még van remény

Kisebb lehűléssel, záporokkal, zivatarokkal indul az ősz első hete, de a hét közepétől ismét több napsütésre lehet számítani, akár 28 Celsius-fokos meleg is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

hvg.hu Időjárás

Hidegfront jön, 5-6 fok is lehet éjjel jövő héten

Az elmúlt napok csapadékosabb időjárását okozó sekély ciklon lassan kelet felé mozdul, ezzel párhuzamosan gyengül is, emiatt az előttünk álló hétvégén megnyugszik időjárásunk - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Vasárnap délután viszont egy újabb hidegfront érkezik.

MTI Időjárás

Érdemes lesz esőkabátot vinni a kirándulásra

A hétvégén több napsütés várható, de helyenként továbbra is lehetnek záporok. A legmelegebb időszakban 25-26 Celsius-fokig emelkedik a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

MTI Plázs

Sötétbordó riasztást adtak ki a parlagfű miatt

Negyedik fokozatú, sötétbordó riasztást adott ki az Országos Környezetegészségügyi Intézet (OKI) az Alföld keleti részére - Debrecen és Békéscsaba térségére -, mert a parlagfű koncentrációja légköbméterenként elérte a 200-499 pollenszemet – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).

MTI Világ

Juliette miatt riasztották a mexikóiakat

Riasztást adtak ki a mexikói hatóságok öt szövetségi államban a Csendes-óceán felől érkező, Juliette névre keresztelt trópusi vihar miatt, a helyi lakosok arra kérték, hagyják el otthonukat.

hvg.hu Plázs

Ezért lesznek ma nyűgösebbek a gyerekek

Csütörtökön gyenge hidegfronti tünetek jelentkezhetnek az arra érzékenyeknél, habár front nem érkezik a térségünkbe. Jelentősen kitisztult a levegő.

hvg.hu Plázs

Ezért vagyunk ma nyűgösek, levertek

A tartós kettősfronti hatás miatt sokan tapasztalhatnak fejfájást, a borongós időben pedig nyűgösek, levertek is lehetünk. Jó hír, hogy javult a pollenhelyzet.

1
159 160 161 162 163
168
A címlapról ajánljuk