szerző:
hvg.hu

Ha idén az utcán akart szilveszterezni, érdemes átgondolnia a tervét.

Csütörtökön, az év utolsó napján ragyogó napsütés várható általában mérsékelt légmozgással - írta az idokep.hu meteorológiai portál. A csúcshőmérséklet már mindenhol fagypont alatt marad, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint pedig szilveszter éjjel akár -12 fokot is mérhetünk majd helyenként.

©

Éjjel 1-kor országosan általában nem lesz ennyire hideg, bár az OMSZ alábbi első térképe szerint Észak-Magyarország egyes részein már ekkor is csak -7-8 fok lehet. Budapestre -5 fokot jeleztek előre, persze itt is lehetnek eltérések. Újév reggelén még hidegebb lesz, 7 órakor az Északi-középhegységben -9 fok is lehet, Budapesten pedig átlagosan -8 fokig hűlhet majd le a levegő.

©
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!