szerző:
met.hu

Az előző napokhoz képest nagyon lehűl a levegő az óév utolsó és az újév első napjaira. Igazi téli hideg lesz, sokfelé fagypontig sem emelkedik a hőmérséklet napközben, hiába süt ki a nap. A nagy havazás most is elmarad, egész hétre száraz időt jósolnak.

Szerdán már nyugaton is derült lesz az ég, és mindenhol napos időre van kilátás, csapadék nélkül. A szél megélénkül, keleten meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +3 fok között alakul.

Az év utolsó napján, csütörtökön is derült, napos, száraz idő várható, mérsékelt széllel. A hajnali -5, -10 fokról mindössze +1, -2 fokig melegszik a levegő.

Pénteken a Dunántúlon erősen megnövekszik a felhőzet, és ott kisebb havazás előfordulhat. Egyébként gyenge marad a szél, és 0, -3 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Szombaton és vasárnap itt-ott hószállingózás előfordulhat, de sokfelé a nap is kisüt majd. Marad a hideg: -4, +1 foknál nem lesz melegebb napközben – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!