szerző:
hvg.hu

Országszerte záporos időjárásra lehet számítani, de az erősen felhős égen rövidebb időre a nap is előbújhat.

Kedden reggel változóan, erősen felhős időre ébredhetünk, délnyugaton, délen kisebb eső, egy-egy zápor is kialakulhat. Többfelé élénk, északon erős lesz a nyugati, délnyugati szél- írja az Időkép. A legalacsonyabb hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul. Napközben változóan, erősen felhős időre van kilátás, hosszabb-rövidebb napos időszakokra ugyanakkor már mindenhol számíthatunk. Az északi tájakon elszórtan egy-egy zápor előfordulhat. A délnyugati, nyugati szél az északi, északkeleti tájakon továbbra is élénk, erős lehet. A legmagasabb hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul, a déli tájakon mérhetjük a legmagasabb értékeket.

Szerda reggel ismét több felhő lesz felettünk, délnyugaton egy-egy gyenge hózápor sem kizárt. A déli tájakon és a szélvédett északi völgyekben párássá, ködössé válhat a levegő. A magasabban fekvő északi tájakon továbbra is élénk lehet a nyugatias szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és -5 fok között alakul.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!