szerző:
hvg.hu

Csütörtökön több órára kisüt majd a nap, délutántól növekszik meg a felhőzet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 9 fok között valószínű. Késő estétől a Dunántúlon egyre többfelé ered el az eső, ugyanakkor az Észak-Dunántúlon, a főváros térségében a kezdetben vegyes halmazállapotú csapadékot fokozatosan havazás váltja föl.

Csütörtökön gyengén vagy változóan felhős idő várható többórás napsütéssel, majd délutántól délnyugat felől megnövekszik a felhőzet – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Késő estétől a Dunántúlon egyre többfelé ered el az eső, ugyanakkor az Észak-Dunántúlon, a főváros térségében a kezdetben vegyes halmazállapotú csapadékot fokozatosan havazás váltja föl.

Napközben a délire forduló szél helyenként – elsősorban a Dunántúli-középhegység területén – megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 9 fok között valószínű.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!