szerző:
MTI

Tiszta, csapadékmentes idő lesz kedden, hajnalban komoly mínuszokkal.

Hétfőről keddre virradó éjszaka mindenütt csökken a felhőzet, túlnyomóan derült lesz az ég, csak kevés fátyolfelhő lehet a nyugati országrészben. Csapadék reggelig nem valószínű.

Kedden változóan felhős idő lesz, főként fátyol- és gomolyfelhőkkel, több-kevesebb napsütés mindenhol várható, legfeljebb északkeleten fordulhat elő hószállingózás. Az élénk, keleten néhol még erős északi, északkeleti szél délutántól mindenhol mérséklődik. Kedden általában gyenge marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -7 és -13 fok között alakul, de a havas északkeleti tájakon -15 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden +1 és -4 fok között valószínű.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!