szerző:
hvg.hu

Továbbra is országszerte tartós, sűrű ködre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat.

Kedd este az egész országban elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés érvényes a köd miatt, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ónos esőre is figyelmeztetnek.

Vas, Zala, Somogy, Veszprém és Győr-Moson-Sopron kivételével az ország többi területére szerdára is kiadták a sűrű köd miatti figyelmeztetést – derül ki a met.hu-ról.

©

Az előrejelzés szerint szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet általában -2 és +2 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 2, 8 fok között valószínű, a tartósabban napos részeken egy-két fokkal 10 fok fölé melegszik fel a levegő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!