szerző:
hvg.hu

Országszerte borús, ködös idővel indul a nap, az északkeleti tájakon ónos eső miatt érdemes óvatosan vezetni munkába menet.

Délen is mindenütt erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és a délnyugati országrész kivételével egyre több helyen alakul ki eső, zápor, északkeleten reggel néhol ónos eső is előfordulhat – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat. Késő délelőttől nyugat felől már felszakadozik a felhőzet, mind nagyobb területen kisüt a nap. A Tiszántúlon ugyanakkor estig felhős marad az ég, de kora délután arrafelé is megszűnik a csapadék. Délelőtt a ködfoltok feloszlanak, majd az esti óráktól ismét többfelé köd képződik. Mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton és délen 5 és 10 fok között, másutt 3, 4 fok körül alakul. Késő estére sem kell tartani a fagyoktól, 0 és +5 fok közé hűl le a levegő.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!