Száraz, az ország nagy részén napos idő valószínű a hétvégén. Eső nem várható, többfelé viszont feltámadhat a szél. Vasárnap lesz, ahol 15 fokot is mérhetnek majd.

Szombaton az ország nagy részén napos idő várható, kivéve a keleti, északkeleti területeket, ott felhős, párás idő valószínű, de eső ott sem lesz. Napközben többfelé megélénkül, a Dunántúlon meg is erősödhet a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 6 és 11 fok között alakul, de keleten, északkeleten ennél pár fokkal hidegebb lesz.

Vasárnap fátyolfelhős lesz az ég, szűrt napsütés valószínű. Eső nem várható, a szél viszont erőre kap, a Dunántúl északnyugati részén viharossá is fokozódik. A hajnali -3, +3 fokról 7, 12 fokig emelkedik a hőmérséklet, de a Nyugat-Dunántúlon 15 fokot is mérhetnek.

Hétfőre alapvetően felhős idő ígérkezik, és a nap második felében szórványosan várható eső, zápor. A szél megerősödik, északnyugaton olykor viharossá is fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, északkeleten lehet kissé hűvösebb – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!