szerző:
hvg.hu

Csütörtökön már kevesebb esőre számíthatunk, hosszabb-rövidebb időre még a nap is kisüthet.

Csütörtök reggelre csökken a csapadék területi kiterjedése, elsősorban az északi határvidéken lehet további eső, havas eső, a magasabb helyeken havazás.

Napközben a Kőszeg-Kiskunhalas vonaltól délnyugatra már többnyire mérsékelt marad a légmozgás, errefelé kevesebb gomolyfelhő, hosszabb napos időszakok és száraz idő valószínű.

Északon és keleten viszont erős nyugati szélre, jóval több felhőre, felhőátvonulásokra és inkább csak rövidebb napsütéses intervallumokra számíthatunk. Az ország északkeleti felében még kialakulhatnak futó záporok, a magasabban fekvő régiókban hózáporok, majd a délutántól fokozatosan egyre kevesebb lesz a felhő, és a légmozgás is lassan csillapodik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a legtöbb helyen 6 és 11 fok között alakul.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!