szerző:
hvg.hu

Sokfelé lesz eső, zápor kedden, nagyobb mennyiség a délnyugati országrészben hullhat. Az esti órákban azonban vékonyodni kezd a felhőzet.

Kedden ismét országszerte borult időre számíthatunk, és csak az esti órákban vékonyodik a felhőzet délkelet felől.

Sokfelé lesz eső, zápor, nagyobb mennyiség a délnyugati országrészben hullhat. Estefelé az Alpokalja magasabb csúcsain havas eső, hó is lehet – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A szél mindenütt északira, északkeletire fordul, és főként a Dunántúlon lehet erős széllökés. A legalacsonyabb éjszaki hőmérséklet általában 3 és 7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között várható.

A hétfői 14 fok után ez némi visszaesést jelent, de szerdán már 18 fok közelébe kúszik a csúcshőmérséklet a jelenlegi prognózis szerint, és holnap a nap is elő-előbújhat.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!