szerző:
hvg.hu

A hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul, délutánra szakadozhat fel a felhőzet.

Pénnteken eleinte többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és az ország déli, délnyugati felén még többfelé várható eső, a Dunántúlon helyenként havas eső.

Napközben a csapadék ugyanakkor fokozatosan délre szorul vissza, késő délutánra már mindenütt megszűnik, miközben észak felől a felhőzet is felszakadozik. Az északi, északkeleti szél többfelé erős, a Nyugat-Dunántúlon a déli órákig viharos lesz, csak estére mérséklődik a légmozgás.

A hőmérséklet délután 6 és 13 fok között alakul, a Tiszántúlon lesz enyhébb az idő. Késő estére 2 és 8 fok közé hűl le a levegő.

A megszűnő hidegfronti hatás miatt eleinte még sokaknál előfordulhat fejfás, migrén, szédülés, illetve vérnyomás-ingadozás. Erősebbek lehetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. A megszokottnál hosszabb reakcióidő is okozhat problémát vezetés közben.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!