szerző:
MTI

Ha ma nem dolgozik, érdemes kimenni a szabadba, mert vasárnap már esernyő kell.

Változó mennyiségű és vastagságú fátyolfelhőzet lesz felettünk, emellett az ország nagy részén több-kevesebb szűrt napsütés várható, a Tiszántúlon lehetnek erősen felhős körzetek is – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat. Estig csapadék nem valószínű. A déli szél több helyen megerősödik, északnyugaton a Kisalföldön időnként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű.

Vasárnap főleg az ország keleti részén kell számítani esőre, nyugaton néhol előbújhat a nap, de általánosan borult időre lehet számítani.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!