szerző:
hvg.hu

Kedden még erősen felhős, sok helyen csapadékkal járó időre kell számítani, de a hét további részében már több részünk lesz napsütésben.

Többnyire erősen felhős lesz az ég, de napközben szakadozottabbá válhat a felhőzet, és főleg az Alföld délkeleti részén lehet néhány órás napsütésre számítani – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Egyre kevesebb helyen várható csapadék, napközben már inkább csak a Tiszántúlon, az Északi-középhegység térségében és a nyugati határ mentén alakulhat ki kisebb eső, zápor, utóbbi területeken havas eső is lehet. A hét további részében fokozatosan felszakadozik a felhőzet, szerdán egyre több helyen bújhat elő pár órára a nap.

A Dunától nyugatra az északnyugati, keletre pedig a délnyugati szél élénkülhet meg időnként. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 7 és 10 fok között alakul. Késő estére 2 és 6 fok közé hűl le a levegő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!