szerző:
hvg.hu

8 és 14 fok között lesz a hőmérséklet.

A hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett főként gomolyfelhős lesz az ég, de délutántól a Tiszántúlon és Borsodban többfelé meg is vastagszik a felhőzet, és estétől ott a határ mentén újra eleredhet az eső.

Az északkeleti szél főként az Alföldön élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű. Késő estére 3 és 9 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szerdán fokozatosan megszűnik a hidegfronti hatás. Eleinte ugyan az erre érzékenyeknél előfordulhat fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, de az esetleges panaszok egyre kevésbé hozhatók összefüggésbe a légköri változásokkal.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!