szerző:
hvg.hu

Borús, esős idő várható csütörtökön, csak itt-ott vékonyodhat el a felhőzet. Napközben 9-15 fokig melegedhet a levegő, hajnalban gyenge fagy is előfordulhat.

Csütörtökön napközben nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, délelőtt a nyugati megyékben, délután a keleti határvidék mentén – leginkább a Nyírségben – lehet vékonyabb a felhőtakaró – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Átmenetileg több helyen számíthatunk esőre, nagyobb csapadék a Dél-Dunántúlon hullhat.

Hajnaltól többfelé megélénkül, napközben meg is erősödik az északi, északkeleti szél.

A Dunántúl északnyugati részén hajnalban foltokban köd képződik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és +6 fok között alakul, de a Dunántúl hosszabb ideig derült részén és az Északi-középhegység egyes völgyeiben gyengén fagyhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 9 és 15 fok között valószínű.

 

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!