szerző:
hvg.hu

10 és 15 fok között lesz a hőmérséklet.

Csütörtökön az ország nagyobb részén kevés gomolyfelhő és fátyolfelhő mellett többórás napsütésre lehet számítani, de a Dunántúl egyes részein erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés.

Csapadék nem várható. Általában gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 15 fok között alakul.

Fronthatás nem terheli szervezetünket, ám a légkör magasabb szintjein kezdődő melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!