szerző:
hvg.hu

Napközben -3 és -9 fok között mozog majd a hőmérséklet.

Kora délutánig általában gyengén felhős, napos időre számíthatunk, a nyugati, északnyugati tájakon lehet csak időnként felhősebb az ég, majd a nap második felétől dél, délkelet felől egyre több felhő érkezik.

Az esti óráktól a déli megyékben már hószállingózás, gyenge havazás is lehet. A keleti, délkeleti szél napközben helyenként megélénkül.

A hőmérséklet csúcsértéke -3 és -9 fok között alakul. Késő estére -7 és -14 fok közé hűl le a levegő.

Front ugyan nincs, de egy hideg légörvény lesz a Kárpát-medence felett, ezért hidegfront jellegű hatással számolhatnak a különösen érzékenyek. Náluk előfordulhat fejfájás, migrén, illetve szédülés.

A szokásosnál erősebbek lehetnek a reumatikus, valamint az ízületi panaszok. Ha szabadba megyünk, a fagyos időben öltözzünk fel alaposan, rétegesen! Érdemes meleg teát is magunkkal vinni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!