szerző:
hvg.hu

Szerdán már semmilyen időjárási szélsőségre nem figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. Este felhők jönnek fölénk, és csütörtökre érezhetően melegebb lesz. De nem tart sokáig az enyhülés.

Talán egy bő hete nem volt ilyen: semmilyen időjárási szélsőségre nem figyelmeztet szerdán az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése.

A beígért enyhülés hóval, havas esővel, helyenként ónos esőkkel érkezik holnap.

Szerdán még sok lesz a napsütés, és nagy a hideg, de estétől északnyugat felől melegfront felhőzete húzódik fölénk, ami sokfelé havazást hoz csütörtökre virradóra. A szerda hajnal még igen csípős volt, a minimumot mínusz 23 fokra saccolta a meteorológiai szolgálat, csütörtökre virradóra azonban már csak mínusz 14-et mondanak. Míg szerdán a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és -6 fok között várható, csütörtökön már +4 és -5 fok között alakul: nyugaton lesz a melegebb.

A felmelegedés folytatódik pénteken és szombaton, de nem lesz túl hosszú távú: vasárnap ismét lehűlés kezdődik, hétfő hajnalra megint mínusz 18 fokos minimum-hőmérséklet várható.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!