szerző:
hvg.hu

Már a fővárosban is meglepheti az embert egy-egy hevesebb széllökés, de Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében tombol csak igazán a tavaszi szél.

Budapestet is elérte a keddi tavaszba belepiszkáló kellemetlen szél: a frissebb riasztási térképen már Budapest is sárga, több észak-dunántúli járásra pedig narancssárga, másodfokú riasztást adtak ki az erős széllökések miatt.

©

Néhány órával ezelőtt még így állt a riasztási helyzet:

©

Azóta elsőfokú helyett másodfokúra emelték a figyelmeztetési fokozatot Veszprém megyében is. Ott és Győr-Moson-Sopron megyében 90 km/h-s széllökések is előfordulhatnak kedden.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!