szerző:
hvg.hu

Már a fővárosban is meglepheti az embert egy-egy hevesebb széllökés, de Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében tombol csak igazán a tavaszi szél.

Budapestet is elérte a keddi tavaszba belepiszkáló kellemetlen szél: a frissebb riasztási térképen már Budapest is sárga, több észak-dunántúli járásra pedig narancssárga, másodfokú riasztást adtak ki az erős széllökések miatt.

©

Néhány órával ezelőtt még így állt a riasztási helyzet:

©

Azóta elsőfokú helyett másodfokúra emelték a figyelmeztetési fokozatot Veszprém megyében is. Ott és Győr-Moson-Sopron megyében 90 km/h-s széllökések is előfordulhatnak kedden.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!