szerző:
hvg.hu

Helyenként eshet is.

Kedden többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, északon szakadozhat fel, vékonyodhat el átmeneti időszakokra a felhőzet. Az ország déli felén többfelé, másutt helyenként fordulhat elő eső, zápor.

Az északi, északkeleti szél napközben a Dunántúlon többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között várható. Késő estére 4, 9 fokra hűl le a levegő.

Az időjárás most a meleg- és hidegfrontra érzékenyeket egyaránt megterheli. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet, de fáradékonyabbak is lehetünk az átlagosnál. Erősödhetnek a reumatikus, valamint az ízületi panaszok.

Az idegrendszer ingerlékenysége gyakran csökken ilyen időjárási helyzetekben, ezért a reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben részt vevőktől fokozott figyelem szükséges!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!