szerző:
hvg.hu

Csak késő délután kezd majd ismét befelhősödni az ég, csapadék csak elvétve várható.

Szombaton délelőtt mindenütt lecsökken a felhőzet, és a gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütésre mindenhol van esély. Késő délutántól kezdődik ismét felhősödés északnyugat felől.

Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb egy-egy zápor fordulhat elő. A középső országrész kivételével többfelé lesz erős, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten eleinte még viharos az északi szél, majd a nap második felétől mindenütt csillapodik a légmozgás.

A hőmérséklet délután 9 és 13 fok között várható. Késő estére 1 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Front ugyan nincs a közelünkben, de a magasban hidegebb levegő áramlik a Kárpát-medence fölé, ezért azoknál, akiknek a neuro-hormonális rendszere nem működik „olajozottan”, azok hidegfront jellegű változásokat tapasztalhatnak. Ilyen változás lehet a fejfájás, migrén, nehézkes gondolkodás, vérnyomás csökkenése. Ezért a közlekedésben résztvevők fokozottabban figyeljenek!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!